Korjaus­rakentaminen ja vahinko­saneeraus

Korjausrakentaminen ja vahinkosaneeraus edellyttävät huolellisuutta ja eri kohteiden vaatimaa materiaalien tuntemusta. Palvelumme laatu rakentuu perusteellisesta suunnittelusta, oikeista materiaaleista ja asiansa osaavista työntekijöistä. Suoritamme työt vastuullisesti ja turvallisesti nykyaikaisia työvälineitä käyttäen. Hoidamme kaiken avaimet käteen-periaatteella aikataulutuksesta aina loppusiivoukseen asti. Asiakkaana sinun ei siis tarvitse huolehtia rakentamisen yksityiskohdista vaan voit nauttia laadukkaasta lopputuloksesta. Olemme saaneet runsaasti tunnustusta asiakaslähtöisestä toimintatavastamme.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentamisen suunnittelussa on tärkeää tuntea korjattavan kohteen olemassa olevat rakenneratkaisut ja huomioida ne materiaalivalinnoista lopulliseen toteutukseen asti. Meillä on tarvittaessa käytössämme kokeneet arkkitehdit, rakennesuunnittelijat, sisustussuunnittelijat sekä talotekniikan asiantuntijat yhdistettynä ammattitaitoisiin toteuttajiin, jolloin kokonaisuudesta saadaan varmuudella paras lopputulos. 
Suoritamme kopolaattojen injektointityöt, joka on nopea ja kustannustehokas korjaustoimenpide. Injektoinnin avulla korjausta vaativat huonetilat saadaan käyttöön ilman suurempaa asumishaittaa.

Vahinkosaneeraus

Esimerkiksi kodissa sattunut vesivahinko tuo yleensä aina muutoksia asumisjärjestelyihin, jonka seurauksena tutkimukset ja työt on saatava käyntiin aina nopealla aikataululla. Vahinkosaneerauksessa voimme tarjota kokonaisvaltaista palvelua, joka kattaa tarpeen mukaan vesivahingoissa rakenteiden kosteuskartoituksen ja raportoinnin. Palveluihimme kuuluu vahinkokohteissa myös tilojen alipaineistus, rakenteiden purkutyöt sekä koneellinen kuivatus. Ammattitaitoiset rakennushenkilömme sekä pintakäsittelijämme tarjoavat laatoituksilla, tapetoinneilla ja maalauksilla laadukkaan lopputuloksen.
Teemme myös tulipalokohteiden raivauksia ja jäljelle jääneiden rakenteiden koneellisia purkuja sekä poistamme tarvittaessa palopaikalta saastuneet maa-ainekset. Käytössämme on usean vakuutusyhtiön vaatima MEPS – laskenta- ja raportointiohjelmisto  

Jouni Lappalainen
puh. 044 235 1091

Tunnistat meidät laadusta.

Asiakkaitamme ovat mm. teolliset kunnossapitoyritykset, isännöitsijät, vakuutusyhtiöt, päivittäistavarakaupat, kuljetusliikkeet ja kotitaloudet.