Siivouspalvelut

Siivous on tärkeä osa työpaikan ja kodin terveellisyyttä ja viihtyvyyttä. Yleensä siivouksen tärkeys huomataan vasta, kun sitä ei ole.
Lapin Monipalvelu Oy tarjoaa kaikenlaista siivousta jokaiseen tarpeeseen. Joukossamme on pitkän linjan puhtaanapidon ja asiakaspalvelun ammattilaisia.

Ylläpito- ja perussiivoukset

Suoritamme kotitalouksien sekä julkisten tilojen ja liiketilojen ylläpito- ja perussiivouksia. Hoidamme myös työmaa- ja remonttisiivoukset. Tarjoamme siivouspalveluita yrityksille, taloyhtiöille ja kotitalouksille. Teemme siivoustyön aina asiakkaiden vaihtuvien tarpeiden mukaisesti, laadukkaasti ja asiantuntevasti. Voit tilata siivouksen vaikka kerran kuukaudessa tai tarpeesi mukaan useammin.
Siivouksen voit kätevästi maksaa myös paikan päällä pankkikortilla ja kotisiivouksesta on mahdollisuus saada kotitalousvähennys.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Maria puh. 045 255 0730

Erikoissiivouspalvelut

Lapin Monipalvelu Oy:n ja Hautauspalvelu Väisänen Oy:n osaajat ovat yhdistäneet ammattitaitonsa ja tarjoamme ainoana alueellamme palvelua, jossa erikoissiivouksia (kalma-, rikospaikka-, erite-, raivaussiivous) voidaan tarjota erittäin kattavalla avaimet käteen-menetelmällä. Riveissämme on niin siivouksen, rakentamisen kuin kuljetuksenkin pitkäaikaisia ammattilaisia.
Pystymme tarjoamaan kohteisiin siivouksen lisäksi mahdolliset otsonoinnit, purkutyöt, kosteusmittaukset, raportoinnit, korjausrakentamisen jätteiden kuljetuksineen, kaikki samalta palveluntarjoajalta. Näin voidaan tiputtaa prosessista ylimääräiset välikädet pois, samalla toiminta nopeutuu ja hinnoittelu on selkeämpää.
Hautauspalvelu Väisänen Oy:n osaaminen herkissä asiakaspalvelutilanteissa takaa kalmasiivouksen sujuvuutta ja avoimuutta asiakkaiden kanssa.

Yhteydenotot
arkisin kello 8-16:
Katri puh. 040 628 0086
muina aikoina:
Minttu puh. 040 869 1833

Tunnistat meidät laadusta.

Asiakkaitamme ovat mm. teolliset kunnossapitoyritykset, isännöitsijät, vakuutusyhtiöt, päivittäistavarakaupat, kuljetusliikkeet ja kotitaloudet.